Як шукати за зображенням в телефоні — інструкція

Функція пошуку зображень Google буде корисна, коли ми знайдемо цікаву картинку в Інтернеті і захочемо дізнатися більше про неї. Крім того, цей варіант є неоціненним, коли ми хочемо перевірити, чи хтось без нашої згоди не використовує фотографії, які ми розмістили в Інтернеті. Функція пошуку зображень Google найкраще працює, коли зображення, яке ми шукаємо, є популярним і з’являється в різних місцях Інтернету. Тому ми знайдемо набагато більше результатів, використовуючи фотографії відомих пам’яток, ніж наші власні фотографії.

Щоб шукати в Google більше зображень, схожих на те, що нас цікавить:

Як шукати за зображенням в телефоні — інструкція

1. натисніть і потримайте зображення з веб-сторінки,

2. У вікні, що з’явиться, виберіть функцію: «Шукати це зображення в Google».

В результатах пошуку будуть відображатися сторінки, які містять зображення, інші його розміри та подібні до них зображення.

Усі зображення та URL-адреси, що надсилаються під час пошуку зображень, зберігаються в Google. Гігант використовує це для вдосконалення своїх послуг. На ринку також є цікаві програми для ідентифікації об'єктів за допомогою камери телефону. Один з них, наприклад, безкоштовна програма Aipoly, доступна на пристроях iPhone та Android. Додаток розпізнає об'єкти не сфотографувавши їх.

Він гідно ототожнює побутові предмети, різні види їжі та навіть види тварин та рослин. На жаль, все ще спостерігаються часті затримки, тому безумовно, програма все ж потребує вдосконалень та оновлень.

Олексій Мельник
Олексій Мельник

Любитель нових технологій, роками захоплюється мобільними пристроями. Затятий любитель гаджетів і тестувальник GSM аксесуарів. Останнім часом — рецензент електронної техніки, редактор. У вільний час він майстрить та грає на приставці. У блозі etuo займається вирішенням проблем, з якими користувачі смартфонів стикаються щодня.

Будь ласка, виберіть один з рейтингів вище.